AnsweredAssumed Answered

RE: EM does not start The EM failed to start. Local Users and Groups realm

Question asked by emxsi on May 2, 2012
Latest reply on Apr 22, 2015 by Hiko_Davis
Branched to a new discussion
I am getting this error too.

5/02/12 02:55:48.286 AM EDT [INFO] [main] [Manager] The Introscope Enterprise Manager is set to run in StandAlone mode.
5/02/12 02:55:48.301 AM EDT [INFO] [main] [Manager] IPv6 protocol is detected on Windows Operating System. Java New IO is disabled
5/02/12 02:55:48.317 AM EDT [INFO] [main] [Manager] Starting server...
5/02/12 02:55:49.520 AM EDT [INFO] [main] [Manager.Authentication] Introscope WebView connections are enabled
5/02/12 02:55:49.520 AM EDT [INFO] [main] [Manager.Authentication] Introscope WebView connections will be assigned the name "WilyWebView"
5/02/12 02:55:49.630 AM EDT [INFO] [main] [Manager.Authentication] Configured the Manager of Managers user using private key internal/server/EM.private
5/02/12 02:55:49.989 AM EDT [ERROR] [main] [Manager] The EM failed to start. Local Users and Groups realm is misconfigured. Error using new settings for Realm: XMLFileManager.CantDeleteFile
5/02/12 02:55:50.005 AM EDT [INFO] [main] [Manager] Shutting down the Isengard server
5/02/12 02:55:50.020 AM EDT [INFO] [main] [Manager] Orderly shutdown complete.

I already have IPv6 disabled but i don't know why it is still being detected.

I have installed:
Enterprise Manager Release 9.1.0.0 (Build 581006)
Windows Server 2008 R2 Enterprise


Any help is appreciated.
Thanks.

Outcomes