AnsweredAssumed Answered

Policy store search failed errors

Question asked by anand3g on Feb 26, 2015
Latest reply on Jul 18, 2017 by Ujwol Shrestha

Hi,

 

I have r12.52 SP1 PS and CA Directory r12 SP14 as the policy store, both running on the same machine on Red Hat Enterprise Linux

 

Everything is humming along nicely, but then suddenly I see these errors in the smps.log

 

[SmObjProvider.cpp:187][ERROR][sm-Server-03090] Policy store failed operation 'Search'  for object type 'AgentCommand' . LDAP Error Doing AgentCommand_Search: 82: Local error

[SmObjProvider.cpp:187][ERROR][sm-Server-03090] Policy store failed operation 'Search'  for object type 'Property' . LDAP Error Doing Property_Search: 82: Local error

[SmObjProvider.cpp:187][ERROR][sm-Server-03090] Policy store failed operation 'Search'  for object type 'ServerCommand' . LDAP Error Doing ServerCommand_Search: 82: Local error

[SmObjStore.cpp:857][ERROR][sm-log-00000] Failure Returned in calling CSmObjStore::Search() while processing policy store journal commands.

[SmPolicyServer.cpp:1759][ERROR][sm-Server-00620] Exception in JournalThread. Text: Policy store failed operation 'CleanServerCmds' for object type 'Policy store provider'. LDAP Error Doing ServerCommand_Search: 82: Local error

[XPSLDAP.cpp:1651][ReadOneParameter][ERROR][sm-xpsxps-01080] Error occurred during "index search" for "xpsParameter=CA.SM::$AgentConnectionMaxLifetime,ou=XPS,ou=policysvr4,ou=siteminder,ou=netegrity,ou=smpolicystore,o=spe,c=US", text: Local error

[SmObjProvider.cpp:187][ERROR][sm-Server-03090] Policy store failed operation 'Search'  for object type 'Response' . LDAP Error Doing Response_Search: 82: Local error

[SmObjProvider.cpp:187][ERROR][sm-Server-03090] Policy store failed operation 'Search'  for object type 'ResponseGroup' . LDAP Error Doing ResponseGroup_Search: 82: Local error

[SmAdapterObject.cpp:1265][Create][ERROR][sm-xadobj-00110] CA.SM::Response@07-000428b0-7ae5-14ee-9a35-c414adfbb05d: Create failed. (Unknown Failure)

[SmStore.cpp:326][Create][ERROR][sm-xobsm-00960] Failed to create object. (CA.SM::Response@07-000428b0-7ae5-14ee-9a35-c414adfbb05d(ldap response))

[XPSIO.cpp:1578][CreateObject][ERROR][sm-xpsxps-00540] Previous error occurred on object "CA.SM::Response@07-000428b0-7ae5-14ee-9a35-c414adfbb05d(ldap response)"

[XPSPolicyData.cpp:1238][CommitOrTestRollback][ERROR][sm-xpsxps-00740] XPS Transaction COMMIT has failed.

[XPSPolicyData.cpp:409][CreateOrUpdateImpl][ERROR][CA-SM-Assert] Assert failed: Commit()

[XPSSvcHandlerManageObjects.cpp:249][ProcessRequest][ERROR][sm-xpssvc-00650] Failed Create Operation

[XPSSvc.cpp:158][InvokeHandler][ERROR][sm-xpssvc-00020] Cannot Process the Request.

[XPSLDAP.cpp:1651][ReadOneParameter][ERROR][sm-xpsxps-01080] Error occurred during "index search" for "xpsParameter=CA.SM::$AgentConnectionMaxLifetime,ou=XPS,ou=policysvr4,ou=s

 

It seems as though suddenly it can't access the policy store? At this point some web agents start failing and throw up the internal server error.

 

The policy store is running on the same box as the policy server, so it's not like there is a network link that would fail.

 

It either resolves itself or I have to restart the policy server to resolve the issue. But, when I launch a test connection through the smconsole, the test connection is always successful.

 

Has anyone seen this before?

 

Regards,

Anand.

Outcomes