paru

UMP Secure Connection (HTTPS)

Discussion created by paru on Mar 22, 2011
Latest reply on Mar 28, 2011 by Jarrod

Hi all,

 

I am stucked for more than 3days fixing this issue. I am currently using UMP2.0.. And I want to run UMP in secure connection using ssl. I have commercial cert.. What I did was create a new Virtual machine under the same network... I have installed the robot and then installed SDP-DMZ wizard(recommended in the UMP2.0 DMZ configuration guide)...

 

It installed the apche service...And then I changed the httpd.conf file...

 

 

ProxyRequests Off

<Proxy *>

Order deny,allow

Allow from all

</Proxy>

ProxyPass / ajp://<ump server>:8009/

ProxyPass /c/portal ajp://<ump server>:8009/c/portal

ProxyPass /web/guest ajp://<ump server>:8009/web/guest

ProxyRequests On ..

 

 

And then i uncomment the following lines

 

Include conf/extra/httpd-ssl.conf.
LoadModule ssl_module modules/mod_ssl.so.
LoadModule proxy_ajp_module modules/mod_proxy_ajp.so
LoadModule proxy_module modules/mod_proxy.so

 

And the I changed the conf/extra/http-ssl.conf file....where i changed the path for the certficate(.crt), path for the certificate key...and then changed the log files path as well...

 

Now when I want to restart the Apache services..it could not be started...I checked the event log and the error was..

 


The Apache service named  reported the following error:
>>> [Tue Mar 22 06:45:21 2011] [warn] worker ajp://XXXXX:8009/ already used by another worker...

 

the *** is the IP of my UMP server...

 

I tought it should be the IIS using this port or something on this port.. I already chaged about 5 different ports but I am still getting the same error...

 

i hope somebody can help me on this..Thank You...

 

Paru

Outcomes