AnsweredAssumed Answered

DevTest 8.1 CDATA in Webservice request / response - causing to create only one transaction

Question asked by kareemqureshi on Jun 26, 2015

We are trying to virtualize webservice that contains CDATA in request and response, when we are doing multiple request and getting different response during recording but it ends up being one transaction in LISA. If we allow duplicates then we have one request with multiple responses and we have no control over the responses returned..... we need each scenario recorded to come up separately....

Request

<soapenv:Envelope xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:web="http://webreceiver/">

   <soapenv:Header/>

   <soapenv:Body>

      <web:process soapenv:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/">

      <processRequest xsi:type="soapenc:string" xmlns:soapenc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/">

        <![CDATA[

        <B2B>

            <header>

                <security_info>

                    <user_id>8888888</user_id>

                    <password>8888888888</password>

                </security_info>

                <client_info>

                </client_info>

            </header>

            <body>

                <request>

                    <report_type>STRUCTURE</report_type

                    <street_number>127</street_number>

                    <street_name>Street address</street_name>

                    <street_type/>

                    <postal_code>K0K 2B0</postal_code>

                   <province>ON</province>

                </request>

            </body>

        </B2B>

        ]]>

        </processRequest>

      </web:process>

   </soapenv:Body>

</soapenv:Envelope>

 

Response

<soapenv:Envelope xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">

   <soapenv:Body>

      <ns1:processResponse soapenv:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" xmlns:ns1="http://webreceiver/">

         <processReturn xsi:type="soapenc:string" xmlns:soapenc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"><![CDATA[<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><B2B>

            <header>

                <security_info>

                    <user_id>888888</user_id>

                    <password>88888888</password>

                </security_info>

                <client_info>

                </client_info>

            <mpac_info>

<address_count>0</address_count>

<query_result code="01" desc="No address found"/>

</mpac_info>

</header>

            <body>

                <request>

                    <report_type>STRUCTURE</report_type>

                    <street_number>86</street_number>

                    <street_name>HAVELOCK GATE</street_name>

                    <street_type/>

                    <postal_code>L3S 3P6</postal_code>

                   <province>ON</province>

                </request>

            <response/>

</body>

        </B2B>]]></processReturn>

      </ns1:processResponse>

   </soapenv:Body>

</soapenv:Envelope>

 

How can this issue be resolved....

 

Thanks in Advance

Outcomes