AnsweredAssumed Answered

unable to deploy MAR file on remote VSE

Question asked by sdetweil2 on Sep 22, 2015
Latest reply on Sep 22, 2015 by sdetweil2

I have developed a new service (running DT 8.3), tested it locally, and deployed to a local VSE.  all is good.

 

now need to deploy to the VSE ..(8.3) (using the Devtest Console)

 

and I get

 

2015-09-22 14:08:36,526Z (19:38) [ServerRequestResponder 1] WARN  com.itko.lisa.net.RemoteMethodExec - InvocationTargetException on invoke addService

java.lang.reflect.InvocationTargetException

  at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)

  at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)

  at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)

  at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)

  at com.itko.lisa.net.RemoteMethodExec.execute(RemoteMethodExec.java:57)

  at com.itko.lisa.net.ServerRequestHandler.processRMIMessage(ServerRequestHandler.java:434)

  at com.itko.lisa.net.ServerRequestHandler.access$300(ServerRequestHandler.java:67)

  at com.itko.lisa.net.ServerRequestHandler$4.run(ServerRequestHandler.java:357)

  at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Unknown Source)

  at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source)

  at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)

  at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)

  at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

Caused by:

 

 

============================================================================

| Exception:

============================================================================

| Message:     Could not stage: Could not initialize class com.itko.lisa.utils.ssl.VSESSLContext

----------------------------------------------------------------------------

| Trapped Exception: Could not initialize class com.itko.lisa.utils.ssl.VSESSLContext

| Trapped Message:   java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class com.itko.lisa.utils.ssl.VSESSLContext

----------------------------------------------------------------------------

STACK TRACE

java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class com.itko.lisa.utils.ssl.VSESSLContext

  at com.itko.lisa.vse.stateful.protocol.http.HttpLiveInvocationStep.<init>(HttpLiveInvocationStep.java:196)

  at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method)

  at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)

  at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)

  at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source)

  at java.lang.Class.newInstance(Unknown Source)

  at com.itko.lisa.test.TestNode.makeTestNode(TestNode.java:1577)

  at com.itko.lisa.test.TestNode.nodeFactory(TestNode.java:1633)

  at com.itko.lisa.test.TestNode.loadNodes(TestNode.java:1610)

  at com.itko.lisa.test.TestCase.loadTestCase(TestCase.java:1465)

  at com.itko.lisa.test.TestCase.loadTestCase(TestCase.java:1321)

  at com.itko.lisa.coordinator.CoordinatorImpl.setTestCase(CoordinatorImpl.java:1265)

  at com.itko.lisa.coordinator.CoordinatorImpl.stageModelArchive(CoordinatorImpl.java:1046)

  at com.itko.lisa.coordinator.VirtualServiceCoordinator.<init>(VirtualServiceCoordinator.java:152)

  at com.itko.lisa.coordinator.VirtualServiceImpl.createVSCoordinator(VirtualServiceImpl.java:258)

  at com.itko.lisa.coordinator.VirtualServiceImpl.<init>(VirtualServiceImpl.java:163)

  at com.itko.lisa.coordinator.VirtualServiceEnvironmentImpl.addService(VirtualServiceEnvironmentImpl.java:1122)

  at com.itko.lisa.coordinator.VirtualServiceEnvironmentImpl.addService(VirtualServiceEnvironmentImpl.java:1094)

  at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)

  at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)

  at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)

  at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)

  at com.itko.lisa.net.RemoteMethodExec.execute(RemoteMethodExec.java:57)

  at com.itko.lisa.net.ServerRequestHandler.processRMIMessage(ServerRequestHandler.java:434)

  at com.itko.lisa.net.ServerRequestHandler.access$300(ServerRequestHandler.java:67)

  at com.itko.lisa.net.ServerRequestHandler$4.run(ServerRequestHandler.java:357)

  at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Unknown Source)

  at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source)

  at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)

  at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)

  at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

============================================================================

 

how do I debug this? I don't see SSL enabled in any of the mar file.. I downloaded the deployed mar from the local vse and tried to deploy that with the same failure

Outcomes