AnsweredAssumed Answered

Help Page Does Not Load

Question asked by CMCN1982 on Nov 11, 2015
Latest reply on Nov 16, 2015 by CA-TECH-INFO-DAMON

In one of our environments, when the user clicks the Help option, the page does not load. Nothing happens but no errors are thrown.

I ran a Fiddler Trace whereby I just launched the environment, logged in and immediately clicked on Help:

 

I got a 404 error and some of the details are listed below:

 

Request Headers: POST /niku/services/uif/HelpService/GetHelpURL HTTP/1.1

 

POST https://environment.com/niku/services/uif/HelpService/GetHelpURL HTTP/1.1

x-requested-with: XMLHttpRequest

Accept-Language: en-ie

Referer: https://environmentl.com/niku/nu#action:npt.overview

Accept: application/json, text/javascript, */*; q=0.01

Content-Type: text/plain; charset=UTF-8

UA-CPU: AMD64

Accept-Encoding: gzip, deflate

User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; Win64; x64; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; SLCC2; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C; .NET4.0E; PRU_IE)

Host: environment.com

Content-Length: 36

Connection: Keep-Alive

Cache-Control: no-cache

Cookie: JSESSIONID=66B6F15494A96C2F43F052D59FDD3B81; WT_FPC=id=2b45a63b9228f67d2d61391694598115:lv=1446985417191:ss=1446985417143; uuid=VNM22qGXuQEAADmvR6MAAABp; ARRAffinity=76c2a32058618b92a801751477c97eac05b4a3c7796c02c3f28f7520e197f21a; uiId=/niku/nu; sessionId=200167880__FC4314FD-3F23-46C1-B6D1-9D4732621ACC

 

 

{GetHelpURL: {pageID: npt.overview}}

 

I know this isn't strictly speaking a Clarity application issue but can anyone perhaps point me in the right direction? Thanks!

Outcomes