AnsweredAssumed Answered

Imported alarms not shown in USM

Question asked by XITO on Apr 28, 2016
Latest reply on Jul 7, 2016 by XITO

Hi All

We have setup CA_UIM to receive alarms from an other monitoting system also.

These alarms are submitted using webrest "rest/alarms/createAlarm".

All alarms appearing are in NAS, so far this works.

BUT not one alarm is shown in USM.How can these Alarms been shown in USM?  What is missing?

 

Thanks.

Daniel

 

********************************************************************************************
********************************************************************************************

JSON used to submit alarms:

my $host = 'http://<NIMSOFT>/rest/alarms/createAlarm';

my $user = 'USER;

my $pwd = 'Password';

 

  my %request_body_map = (

    'assignedBy'=>'',

    'assignedTo'=>'',

    'custom1'=>'',

    'custom2'=>'',

    'custom3'=>'',

    'custom4'=>'',

    'custom5'=>'',

    'devId'=>'',

    'domain'=>'',

    'hostname'=>'',

    'hub'=>'',

    'level'=>$level,

    'message'=>$source . ": " . $message,

    'metId'=>'',

    'nas'=>'',

    'origin'=>'',

    'prevLevel'=>'',

    'probe'=>'',

    'robot'=>'',

    'severity'=>$severity,

    'source'=>$source,

    'subsystem'=>'',

    'subsystemId'=>$subsys,

    'suppressionCount'=>'',

    'suppressionKey'=>$supp_key,

    'visible'=>'true',

    );

 

********************************************************************************************

********************************************************************************************

Outcomes