AnsweredAssumed Answered

Configure JBoss EAP in Domain mode to use Java agent

Question asked by eduarte on Sep 14, 2016
Latest reply on Sep 15, 2016 by Hallett_German

Hi, we are trying to configure JBoss EAP in Domain mode to use Java agent in two servers, but we have some problems...

 

Java Agent release is 9.7

One server has the JBoss EAP 6.3.3 and Red Hat Enterprise Linux Server release 7.2 (Maipo) master

 The second has JBoss EAP 6.3.3 and Red Hat Enterprise Linux Server release 6.6 (Santiago) esclavo

 

The log console show the following:

 

[Server:sma3]  [31m [0m [31m09:07:23,862 ERROR [org.jboss.as.server] (ServerService Thread Pool -- 103) JBAS015870: La implementación de "WebAppSupport.jar" se deshizo con el siguiente mensaje de fallo:  [0m
[Server:sma3]  [31m{"JBAS014671: Servicios fallidos" => {"jboss.deployment.unit.\"WebAppSupport.jar\".INSTALL" => "org.jboss.msc.service.StartException in service jboss.deployment.unit.\"WebAppSupport.jar\".INSTALL: JBAS018733: Error al procesar la fase INSTALL de deployment \"WebAppSupport.jar\" [0m
[Server:sma3]  [31m Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: com/wily/introscope/agent/AgentNotAvailableException [0m
[Server:sma3]  [31m Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: com.wily.introscope.agent.AgentNotAvailableException"}} [0m
[Server:sma3]  [31m [0m [0m09:07:23,877 INFO [org.jboss.as.server.deployment] (MSC service thread 1-5) JBAS015877: Se detuvo la implementaciónWebAppSupport.jar (runtime-name: WebAppSupport.jar) en 15ms [0m
[Server:sma3]  [0m [0m09:07:23,879 INFO [org.jboss.as.controller] (ServerService Thread Pool -- 103) JBAS014774: Reporte del estatus del servicio [0m
[Server:sma3] JBAS014777: Servicios que no lograron iniciar: service jboss.deployment.unit."WebAppSupport.jar".INSTALL

 

We believe that the problem is the location of the file "WebAppSupport.jar", where this file should be place ? what path ? in this moment the path of the file is <Agent_Home>/core/ext. The path of the file "IntroscopeAgent.profile" is <Agent_Home>/core/config.

Where we find a clear configuration instructions to configure JBoss EAP in Domain mode to use Java agent ?, what others things may be causing the problem?

 

Thank  a lot !

Outcomes