AnsweredAssumed Answered

Issue with Load testing through DevTest 9.0

Question asked by Maddy007 on Aug 4, 2017
Latest reply on Aug 23, 2017 by Maddy007

Greetings Team,

 

How are you doing?

 

We have a Test case with 25 steps which has following flow

a) Read a parameterized XML file

b) Prepare the XML message to be published to a Queue1

c) Call a subprocess with approximately 2 steps to publish to Queue1 (JMS JNDI step)

d) Validate the response message

e) Read a parameterized XML file

f) Prepare the XML message to be published to a Queue2

g) Call a subprocess with approximately 2 steps to publish to Queue2 (JMS JNDI step)

h) Validate the response message 

i)Read a parameterized XML file

j) Prepare the XML message to be published to a Queue3

k) Call a subprocess with approximately 2 steps to publish to Queue3(JMS JNDI step)

l) Validate the response message

m) 4 Data base query steps to validate the data integrity

n) Custom Report generation step

 

Expectation: We have to run this Test case for 1000 times to inject those many records into our environment.

Considered Approach: Created a staging doc withRun N Timesas the Load pattern with following settings to inject 1000 records

 

Our simulator supports 256 Virtual User instances.

 

On staging the Test case only one Virtual user is created and the Load report does not show the individual step execution details.

 

I do not see any data inserted.

 

Please find attached supporting screenshots for reference.

 

Please let me know, if I am missing anything?

 

Thanks in advance.

Outcomes