AnsweredAssumed Answered

CA PAM Cluster Configurations

Question asked by TeamV on Nov 27, 2017
Latest reply on Nov 28, 2017 by TeamV

Hello Team,

 

While configuring the PAM Cluster, we are getting below error:

 

2017-11-27 15:12:37 SEVERE <IP1> Unable to turn on the cluster because one or more cluster members failed cluster start checks.
2017-11-27 15:12:37 INFO <IP1> ERROR: NTP problem on member <IP2>. No primary servers found!
2017-11-27 15:12:37 INFO <IP1> ERROR: NTP problem on member <IP1>. No primary servers found!
2017-11-27 15:12:34 INFO <IP1> Saved cluster config to all cluster members. Virtual IP: <IP2>. Virtual IP FQDN: gotsva1172.got.volvocars.net. Cluster members: <IP1>: <IP2>. Status: OFF.
2017-11-27 15:12:26 INFO <IP1> Saved cluster config locally. Virtual IP: <IP2>. Virtual IP FQDN: gotsva1172.got.volvocars.net. Cluster members: <IP1>, <IP2>. Status: OFF.

 

I am getting pop-up saying :

 

"NTP not properly configured"

 

I have checked the date/time section and it was a delay of 6 minutes between our 2 appliances. I have updated the time in both the cluster and make it in sync. 

 

Can you please help here? Also, what needs to be done with the Key which we are generating? Do we need to use that to add the member in Cluster? 

 

We have 2 appliances and want them to be in cluster and we can access both of them with their individual URL. After cluster configurations, do we have to use only 1 primary appliance URL ? 

 

If you have any documentation which has step-by-step procedure then please provide us. We can follow that. 

 

Let me know if you need any further information. 

 

Thanks,

Nikunj

Outcomes