Muneer_Ali_8170

UC_JOBMD ,password decryption is not giving the correct result

Discussion created by Muneer_Ali_8170 on May 10, 2017
Latest reply on May 18, 2017 by Muneer_Ali_8170
GUYS,

kindly verify the below code and gude me to know what is wrong in it?

! encrypted "ali"
:SET &PGM_PASS#="--10AAD916C8FD134CB9"
echo &PGM_PASS#

PASS=`&UC_JOBMD CMD="echo &PGM_PASS#"`
export PASS
echo "$PASS"

RESULT:
************************************************************************
**  ucxjlx6m   version 11.2.1+build.390         changelist 7237223    **
**  JOB 01253031 (ProcID:0000004014) START AT 10.05.2017 / 11:21:20   **
**                                   UTC TIME 10.05.2017 / 07:21:20   **
**  TEXT="        Job started             "                           **
************************************************************************
ญญ10AAD916C8FD134CB9
sh: 1: ุ9ถKU: not found
?
************************************************************************
**  ucxjlx6m   version 11.2.1+build.390         changelist 7237223    **
**  JOB 01253031 (ProcID:0000004014) ENDED AT 10.05.2017 / 11:21:20   **
**                                   UTC TIME 10.05.2017 / 07:21:20   **
**  TEXT="        Job ended               "  RETCODE=00               **
************************************************************************

i dont know what is wrong with it , as this code was working for me when i was using AE v11.2, the only change i have done is that i have upgraded AE to v12, and the this decryption is not working. any clues , if i am doing wrong something or this functionality is changed in the new version.

Thanks and Regards,
Ali

Outcomes