AnsweredAssumed Answered

Web Service - Error when I create a Request

Question asked by carvato on Sep 5, 2018
Latest reply on Sep 7, 2018 by carvato

Hello dear communite, I'm having some issues creating a request.

Here is my code to create a Request:

 

<ser:createRequest>
         <sid>833877740</sid>
         <creatorHandle>cnt:5E54CE3FF09EBD4883A324F8A5EC552C</creatorHandle>
         <attrVals>
            <!--1 or more repetitions:-->
            <string>log_agent</string>
            <string>cnt:5E54CE3FF09EBD4883A324F8A5EC552C</string>
          <string>requested_by</string>
          <string>cnt:5E54CE3FF09EBD4883A324F8A5EC552C</string>
          <string>customer</string>
          <string>cnt:5E54CE3FF09EBD4883A324F8A5EC552C</string>
          <string>zreporting_met</string>
          <string>rptmeth:7300</string>
          <string>category</string>
          <string>pcat:1121068945</string>
          <string>group</string>
          <string>grp:0BE4AB1153264B48A4F7C0D313E708EC</string>
          <string>status</string>
          <string>crs:5200</string>
          <string>priority</string>
          <string>pri:503</string>
          <string>summary</string>
          <string>'Prueba Resumen Webservice'</string>
          <string>description</string>
          <string>'Prueba de Descripcion WebService'</string>
         </attrVals>
         <template></template>
         <propertyValues>
         </propertyValues>         
         <attributes>
         </attributes>
      </ser:createRequest>

But when I run it, this returns me:

 

            <ErrorMessage>INVALID zMotorSLA.spl:129:cr::procesa_por_categoria | zMotorSLA.spl:34:cr::asigna_slazMotorSLA.spl:129:cr::procesa_por_categoria | zMotorSLA.spl:34:cr::asigna_sla</ErrorMessage>
            <ErrorCode>11</ErrorCode>

 

Somebody knows what's happens? This error is for my parameters or permissons or something like that?

Please help me!!!

Forwards thanks!

Outcomes