AnsweredAssumed Answered

Running DevTest with Ant and JUnit Issue

Question asked by Manik_Dey on Feb 7, 2019
Latest reply on Feb 10, 2019 by Manik_Dey

Dear Community Members/Experts,

 

 

Could you please help me in resolving the below issue while I ran the DevTest Suite with Ant and JUnit ? Attached is the build.xml which I have used to run the test FYR.

 

Please note I am able to run the same suite with TestRunner options.

 

[junitlisa] java.lang.Exception: Could not set up suite of tests: -s C:\PROGRA~1

\CASV\Projects\DEMOPR~1\Tests\Suites\CARINV~1.STE -config C:\Program Files\CASV\

Projects\DemoProject\Configs\MyConfig.config -m tcp://BDSPUKD00068447:2010/Regis

try -u admin -p admin

[junitlisa] Tests run: 1, Failures: 1, Errors: 0, Skipped: 0, Time elapsed: 0.03

sec

[junitlisa] Test com.itko.lisa.testing.JUnitRunLISA FAILED

[junitlisareport] Creating default fileset

[junitlisareport] Creating default report

[junitlisareport] Processing C:\Program Files\CASV\Projects\DemoProject\reports\

junit\TESTS-TestSuites.xml to C:\Users\G01249~1\AppData\Local\Temp\null594653057

 

[junitlisareport] Loading stylesheet jar:file:/C:/Program%20Files/apache-ant-1.1

0.5/lib/ant-junit.jar!/org/apache/tools/ant/taskdefs/optional/junit/xsl/junit-fr

ames.xsl

[junitlisareport] Transform time: 1655ms

[junitlisareport] Deleting: C:\Users\G01249~1\AppData\Local\Temp\null594653057

     [echo] The JUnit report is available at C:\Program Files\CASV\Projects\Demo

Project\reports\junit/index.html

Attachments

Outcomes