ca.portal.admin

FW: R17 upgrade - SVC problem

Discussion created by ca.portal.admin on May 7, 2009
Kay,=20

=20

Now I see your problem resolved, I believe I can confirm the solution.
We had the same issue with the initial install of the R16 SVC. Prior to
R16, we had the R14 and R15 SVCs loaded. Since there were no more R14
CVs running in test, I replaced the R14 SVC with the R16 SVC in CAIRIM
and then neither the R15 nor the R16 CVs would start. Problem was solved
by adding the line:=20

=20

PRODUCT(CA-SECURITY/INIT) VERSION(S910) INIT(S910INIT)

=20

To CAIRIM. =20

=20

You should be good to go. I didn't twig on this earlier because we
haven't yet got R17 started.=20

=20

=20

Nigel Salway

Senior Analyst

1900 Albert Street

Regina, SK S4P 4K8

Telephone: (306) 761-4063 =20

Fax: (306) 761-4141 =20

=20

CONFIDENTIALITY NOTICE: Proprietary/Confidential Information belonging
to CGI Group Inc. and its affiliates may be contained in this message.
If you are not a recipient indicated or intended in this message (or
responsible for delivery of this message to such person), or you think
for any reason that this message may have been addressed to you in
error, you may not use or copy or deliver this message to anyone else.
In such case, you should destroy this message and are asked to notify
the sender by reply email.

=20
"
IDMS 3rd-party providers forum
IDMSVENDOR-L@LISTSERV.IUASSN.COM
SMTP
IDMSVENDOR-L@LISTSERV.IUASSN.COM
IDMSVENDOR-L@LISTSERV.IUASSN.COM
SMTP








Normal

Normal
Re: R17 upgrade - SVC problem
"Nigel,

Do you not have the CA90's load library in linklist?

Steve

Outcomes