AnsweredAssumed Answered

XOG Program List Issue

Question asked by eabollinger on May 25, 2012
Latest reply on May 30, 2012 by eabollinger
Version 13.0.0.7032 with PMO 3.0 Installed

Using XOG to move configurations between Development and Staging environment, I am using the list_view_read.xml file setup as follows to get the Project and Program list configurations.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<NikuDataBus xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:noNamespaceSchemaLocation="../xsd/nikuxog_read.xsd">
<Header version="8.0" action="read" objectType="contentPack" externalSource="NIKU">
<!-- the contentType is used to determine which filter goes where -->
<args contentType="job_definition" name="order_by_1" value="code"/>
<args contentType="menu" name="order_by_1" value="code"/>
<args contentType="view" name="order_by_1" value="code"/>
<args contentType="process" name="order_by_1" value="code"/>
<args contentType="object" name="order_by_1" value="code"/>
<args name="no_dependencies" value="true"/>
</Header>
<ViewQuery>
<Filter name="code" criteria="EQUALS">list</Filter>
<Filter name="object_code" criteria="EQUALS">project</Filter>
</ViewQuery>
</NikuDataBus>

The project list, filters, etc all appear correct. However the Program List view contains an additional selection check box (a check box for all rows, as well as one for each program row contained in the Program List view.)

I have tried a Restore Defaults on the Project Object, and the Program List view does not reset. I can XOG back in the Properties View information, as well as the List View information, and get the same results in the Program List.

The main issue may be with an underlying base program list view where the Restore Defaults does not work.

Anyone else encountered this condition or have suggestions.

Thanks again,
Allen Bollinger

Outcomes