Kim_lex_Olsen_5610

Import privilegie problems

Discussion created by Kim_lex_Olsen_5610 on Feb 23, 2016
Latest reply on Feb 24, 2016 by Mark_Hadler_430
I try to import a xml file from my window tools server with an installed Automic agent on. It seems that it the import script task can not read the file, despite the fact that I have access too the file, if I try to read it using prep_process_file.
My scripts looks like this


:SET &HND2# = PREP_PROCESS_FILE ("win01","c:\temp\uc4_exp_Calltest.xml")
:PROCESS &HND2#
:     SET &RET#  = GET_PROCESS_LINE (&HND2#,,STR_SUB_VAR)
:  PRINT &RET#
:ENDPROCESS

:SET &FILE#  = "\\win01\c$\Temp\uc4_exp_Calltest.xml"
:SET &FOLDER# = "DEV_PERSONAL_TESTING/TEST"
:SET &RET#    = IMPORT(&FILE#,&FOLDER#,"0")

Executing this scripts result in 
2016-02-23 16:13:34 - U0020408 <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-15" ?>
2016-02-23 16:13:34 - U0020408 <uc-export clientvers="9.00A601-5D1">
2016-02-23 16:13:34 - U0020408   <JOBS_SQL AttrType="SQL" system="UC4D" client="0160" name="CALLTEST">
2016-02-23 16:13:34 - U0020408     <XHEADER state="1">
2016-02-23 16:13:34 - U0020408       <Title/>
....
2016-02-23 16:13:34 - U0020408   </JOBS_SQL>
2016-02-23 16:13:34 - U0020408 </uc-export>
2016-02-23 16:13:34 - U0020692 Runtime error in object 'SCRI.NEW.3', line '00014'. Error when reading the file: '\\win01\c$\Temp\uc4_exp_Calltest.xml'. Error message: '0000000005 Access is denied.'.



So on one hand Automic can read the file and on the other hand it can not access it !  (line 0014 is the last import line)
Is there anybody who can give me a clue of what is going on ?? 

Outcomes