AnsweredAssumed Answered

ACTIVATE_UC_OBJECT problem

Question asked by TimOsgood611330 on Apr 11, 2018
Latest reply on Apr 11, 2018 by TimOsgood611330
I have an RAFTP job that lists a directory in the FTP tab.  In Post Process, I do a PREP_PROCESS_REPORT, then process the result and activate a job.  It works fine except it activates the job twice. The second run errors because the file no longer exists.

Could someone tell me what I am missing to have this run only once?

Post Process:
:SET &HND# = PREP_PROCESS_REPORT(,,,"*Intercept_Vendor_Extract_CORE*")
:PRINT &HND#

:PROCESS &HND#
:  SET &RET# = GET_PROCESS_LINE(&HND#,,,1)
:  PRINT &RET#
:  SET &ACTOBJ# = ACTIVATE_UC_OBJECT(JOBP.DPA.CORE.VENDOR_INTERCEPT)
:  PRINT &ACTOBJ#
:ENDPROCESS


From the Job Report:
2018-04-11 11:08:01             Executing command: ls /DPA/OSC/CORE/CGI/Out/Fin/Intercept_Vendor_Extract_CORE*.*
2018-04-11 11:08:01             on CONN.FTPAGENT.MOVEIT.DPA.CORE
2018-04-11 11:08:01             Intercept_Vendor_Extract_CORE_201804050501.txt
2018-04-11 11:08:06             Disconnecting from XX.XX.XX.XX port 22

Post processing report:
2018-04-11 11:08:07 - U00020408 $PROCESS01
2018-04-11 11:08:07 - U00020408 2018-04-11 11:08:01             Executing command: ls /DPA/OSC/CORE/CGI/Out/Fin/Intercept_Vendor_Extract_CORE*.*
2018-04-11 11:08:07 - U00007000 'JOBP.DPA.CORE.VENDOR_INTERCEPT' activated with RunID '0002639344'.
2018-04-11 11:08:07 - U00020408 0002639344
2018-04-11 11:08:07 - U00020408 2018-04-11 11:08:01             Executing command: ls /DPA/OSC/CORE/CGI/Out/Fin/Intercept_Vendor_Extract_CORE*.*
2018-04-11 11:08:07 - U00007000 'JOBP.DPA.CORE.VENDOR_INTERCEPT' activated with RunID '0002639345'.
2018-04-11 11:08:07 - U00020408 0002639345


Outcomes